Welkom

Uw vastgoed aanbod koopt/verkoopt u via deze website eenvoudig en snel.

Aanbod Vastgoed is een landelijk opererend makelaarskantoor, wij hebben ons gespecialiseerd in de promotie en verkoop van vastgoed panden.
Ons ervaren team levert volledige verkoopbegeleiding tot aan de notaris. Door effectief en transparant handelen ontvangt u de beste prijs voor uw vastgoed aanbod.
Kenmerken:
Landelijk bereik en wekelijkse mailing naar 15.000 geregistreerde beleggers;
Realiseert jaarlijks meer dan 165 beleggingstransacties;

Via dit platform wordt vastgoed in de categorie zelfstandige woonruimte, kamerverhuur, woon/winkel, winkelpand, bedrijfspand, kantoor, garagebox, recreatief, horeca, grondpositie, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen aangeboden.

Waardebepaling van uw vastgoed.
Wilt u weten wat uw pand waard is in de huidige markt? Op basis van de locatie, huurgegevens, staat van onderhoud en het raadplegen van diverse openbare bronnen zal op afstand vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling worden uitgewerkt. Klik op waardebepaling vastgoed aanboden voor een prijsindicatie van uw vastgoed aanbod.

Aankoop, verkoop, verhuur en beheer op toplocaties in Europa.

Samenwerking bij promotie en verkoop?
Bel of stuur ons een bericht voor overleg en kennismaking.


Please prove you are human by selecting the Star.


Bel 0031628843396 vanuit het buitenland of 06 28843396 binnen Nederland of stuur een email bericht voor de vrijblijvende, aanvullende informatie.
De brochures liggen klaar voor verzending, bel ons voor een vrijblijvende afspraak in Nederland of ter plaatse in Spanje.