Villa in Almoradi met 3 slaapkamers

Costa Blanca Zuid €200.000
Bijzondere villa’s met alle comfort in een rustige omgeving

De residentie Las Acacias bestaat uit villa’s met 200 m2 perceel, 128 m2 bebouwd, privé zwembad, solarium en een parkeerplaats. Het bestaat uit 3 slaapkamers, 3 badkamers, een terras en een privésolarium.
Residentieel Las Acacias is gelegen in het hart van de Vega Baja del Segura (Almoradí) Heredades, gehucht van de prachtige stad Almoradi.
Het dorp Heredades, gedeeld met de naburige stad Rojales en ligt net naast de weg tussen de twee steden.
Het heeft ook belangrijke openbare diensten zoals school, kerk, sportvelden, zwembad, buurthuis en gezondheidskliniek.

De nabijheid van de rivier de Segura heeft zijn plaats gemaakt tot een van de meest bezochte wandelaars in onze regio, en dat het een toeristische route loopt die communiceert door het struikgewas van de rivier, de steden die badend in de rivier van Guardamar naar Orihuela. Het is ook het toneel van de beroemde nachtroutes, georganiseerd door de stad Almoradi en concentreert honderden mensen.
De locatie maakt Las Heredades een comfortabele en rustige plek om het hele jaar door te wonen.
Een droom voor diegenen die liever in een interieur wonen met de voordelen van een kleine stad en toch dicht bij al onze attracties van de kust, vindt u de steden Orihuela Costa, Guardamar en Torrevieja ..

Meer informatie, grotere fotos, aanvullende plattegronden, een brochure? Bel of mail ons gerust en vrijblijvend voor aanvullende informatie.


Please prove you are human by selecting the Tree.

Bel 0031848320294 vanuit het buitenland of 084 8320294 binnen Nederland of stuur een email bericht voor de vrijblijvende, aanvullende informatie. De brochure ligt klaar voor verzending, bel ons voor een vrijblijvende afspraak in Nederland of ter plaatse in Spanje.