Las Terrazas de Atalaya – appartementen en penthouses

Las Terrazas de Atalaya is een nieuw project van moderne en eigentijdse appartementen en penthouses in een van de beste wijken van Marbella en Estepona.
Las Terrazas de Atalaya, gelegen in de gemeente Estepona, ligt aan de weg naar Benahavis, in het geografische gebied dat bekend staat als Atalaya Alta, een prachtige locatie met uitzicht op de spectaculaire golfbaan ATALAYA Golf & Country Club. Het ligt op slechts 1 km van het strand, op 10 minuten van Puerto Banús, 15 minuten van Marbella en 10 minuten van Estepona.

Een nieuwe investering kans die je niet kunt laten lopen!
Las Terrazas de Atalaya bestaat uit 56 units; appartementen met 2 of 3 slaapkamers en penthouses met 2 of 3 slaapkamers, met moderne en hedendaagse architectuur, grote terrassen en solariums om het beste uitzicht op de golfbaan te krijgen. Een aantal woningen heeft een panoramisch uitzicht op zee, open keuken naar de woonkamer en grote ramen. Verder zijn er spectaculaire tuinen, 4 zwembaden, 1 tennisbaan en een kleine sociale ruimte met een barbecue. Alle appartementen beschikken over een parkeerplaats en een berging.

Het project ligt bijna op de golfbaan van 18 holes, dicht bij House Club met zijn restaurant en het terras en de Golf Academy. Als huiseigenaar op Las Terrazas de Atalaya met je Privilege Card, kunt u genieten van speciale prijzen en kortingen voor Atalaya Golf & Country Club. Het penthouse eigenaren zullen een aandeel in de golf hebben.

De prijzen beginnen vanaf €337.000 – €695 000
Brochure ID 159

Meer informatie, grotere fotos, aanvullende plattegronden, een brochure?
Bel of mail ons gerust en vrijblijvend voor aanvullende informatie.


Please prove you are human by selecting the Key.


Bel 0031628843396 vanuit het buitenland of 06 28843396 binnen Nederland of stuur een email bericht voor de vrijblijvende, aanvullende informatie.
De brochure ligt klaar voor verzending, bel ons voor een vrijblijvende afspraak in Nederland of ter plaatse in Spanje.