Horizon golf Townhouse Mijas Costa Paradise Golf

Horizon Golf: nieuw te bouwen geschakelde woningen (townhouses) met eigen lift frontline golf
Horizon Golf is de tweede residentiële ontwikkeling in La Cala Resort, in de vallei van Mijas. La Cala Resort staat bekend als een van de beste golfbaan complexen in Andalusië. Het heeft drie prachtige golfbanen, 4 -sterren hotel en spa, een eigen professioneel voetbalveld en exclusieve restaurants.
Gelegen in een unieke omgeving, tussen de heuvels en de Middellandse Zee, op slechts 20 minuten van Marbella en 30 minuten van de luchthaven van Malaga.

La Cala Resort is een exclusief complex, met drie 18 – holes golfbanen (Campo America, Campo Asia and Campo Europa), ontworpen door Cabell Robinson en geopend in 1989.
De verscheidenheid van fairways, omgeven door bergen en het platteland, bieden uitdagingen voor golfers van alle niveaus. De faciliteiten omvatten een clubhuis in mediterrane stijl met restaurant/cafetaria, tennis- en squashbanen, voetbalveld, 4-sterren hotel en exclusieve spa.

Het Horizon Golf complex heeft 55 townhouses in een van elk 3 slaapkamers , 2 badkamers en een garderobe. De urbanisatie is omheind en heeft een gemeenschappelijk zwembad en aangelegde tuinen. De woningen zijn van mediterrane architectuur, ontworpen met een eigentijdse stijl, perfect geïntegreerd in de omgeving. Alle woningen hebben een kelder, open begane grond, grote terrassen en solarium.

Prijzen vanaf €375.000

brochure ID 153

Meer informatie, grotere fotos, aanvullende plattegronden, een brochure?
Bel of mail ons gerust en vrijblijvend voor aanvullende informatie.


Please prove you are human by selecting the Flag.


Bel 0031628843396 vanuit het buitenland of 06 28843396 binnen Nederland of stuur een email bericht voor de vrijblijvende, aanvullende informatie.
De brochure ligt klaar voor verzending, bel ons voor een vrijblijvende afspraak in Nederland of ter plaatse in Spanje.