Appartement Oliva – Denia

3 Slaapkamer Appartement in Oliva, Costa Blanca Noord €189.000

Dunas Victoria, 1,2 of 3 slaapkamer appartementen te Oliva

Dunas Victoria is een nieuwe promotie,bestaande uit een mooie gemeenschappelijke tuin en een zwembad. Het gebouw is modern, functioneel en erg mooi en het heeft 20 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen en penthouses, met uitzicht op zee vanaf de 3e verdieping en de penthouses. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, allemaal met 2 badkamers.

De keuken is open naar de woonkamer en het is uitgerust met hoge en lage keuken eenheden, keramische kookplaat, oven en afzuigkap. Het appartement heeft ook een wasruimte en een pre-installatie van airconditioning in de grote slaapkamer en de woonkamer.
Dunas Victoria is gelegen tussen de steden Denia en Oliva en is dicht bij een strand van wit en fijn zand gelegen.

In de buurt van Dunas Victoria is er een golfbaan van 18 holes ontworpen door Severiano Ballesteros, een partijtje tennis en paddle banen, een spa en een fitnesscentrum, diverse voetbalvelden en een manege. Daarnaast is er een winkelcentrum waar u enkele coffeeshops, winkels en kappers treft, elke dag van het jaar geopend en vlak naast de Middellandse Zee.

Meer informatie, grotere fotos, aanvullende plattegronden, een brochure? Bel of mail ons gerust en vrijblijvend voor aanvullende informatie.


Please prove you are human by selecting the Tree.

Bel 0031848320294 vanuit het buitenland of 084 8320294 binnen Nederland of stuur een email bericht voor de vrijblijvende, aanvullende informatie. De brochure ligt klaar voor verzending, bel ons voor een vrijblijvende afspraak in Nederland of ter plaatse in Spanje.